Najnovšie recenzie zo sekcie Ľadová káva
Spokojnosť
Na letné dni super chladená pochúťka. Nie je káva veľmi silná.
Kávu sme brali na skúšku ale velmi dobrá chuť a jednoduchá príprava, kto si potrpí na káve bez zrniečok tak výborná voľba :-) :-) ale na dve -tri kávičky denne je to trocuhu drahé a dosť odpadu. uvažovali sme či sa to nedá viac krát použiť ale zabudli sme sme to napokon skúsiť.
- Dobrá cena
- výborný produkt KETO Diet
Mr.Brown Cappuccino 0,25 l
Pridané: 21. augusta 2023
(naposledy upravené 21. augusta 2023)
Zakúpený v MixBoxCZ
velmi málo dostupný v mojom okolí
Chutná, najlepšia z ľadových káv
Super na cesty
- Chuť
- Zasýti
- Vcelku chutná
- Môžte si pridať mlieko a zjnemnenie
- Určite viac vody ako píšu na balení
- Rýchla desiata
- trošku som si musela zvyknúť na chuť, ale u mňa je to veľmi dobrá náhrada kávy, keďže normálnu zalievanú som si musela sladiť, aby som ju mohla vypiť
- má výbornú chuť
- Škoda, že sa nedodáva no veľkom cenovo výhodnejšom balení, ale len v sáčkoch
Výborná chuťovo ,lahodná ...
da sa, ale preferujem klasicky proteinovy napoj z ponuky ketodiet...
- Dobrá chut
Výborná chuť
Bola som velmi milo prekvapena tymto vyrobkom. Zvycajne vsetky tieto "praskove" jedla maju rozne mukove pachute alebo su skratka hnusne, skusila som ich vela a nikdy som nedokazala nahradit normalne jedlo praskom prave kvoli chuti. Kava mi skutocne chuti, akurat ju nenechavam dlho odstat ale rozmiesavam ju vo vacsom mnozstve studenej vody a srkam miesto klasickej kavy. Okrem toho zasyti ak nahodou nestiham napr ranajky alebo desiatu (aj mimo diety)
Kavu si zarobim a dam pred pozitim min. na dve hod. do chladnicky, aby ako tak splnila ucel ladovej kavy. Inak je fajn, i ked mam trocha problem ju dopit. Zo zaciatku mi chuti a ku koncu mi tam zacne nieco velmi vadit. Urcite nepatri medzi moje topky z tychto proteinovych napojov.